Carbon Based Lifeforms LIVE // Dani Utopije

CMOK i Jungle Island u saradnji sa Evropskom prestonicom kulture – NoviSad2022 i klubom 20/44 pozivaju vas na Dane Utopije!

Ova dvodnevna manifestacija održaće se pod otvorenim nebom i okupiti velika imena domaće i strane muzičke scene, raznolikog muzičkog repertoara, u prelepom prirodnom abijentu Limanskog parka i Petrovaradinske tvrđave!

Prvi put u Srbiji predstavljamo vam projekat Carbon Based Lifeforms i pozivamo vas da se udobno zavalite i uživate u ambijentalnoj elektronskoj muzici, kojom ovaj švedski duo godinama unazad oduševljava svoju publiku. Za intro će se pobrinuti rezident kluba 20/44 DJ Brka, a nastup će uokviriti Tapan LIVE, nakon čega vas pozivamo na lagano đuskanje uz low-tempo trance u bašti kluba Tunel uz Vladimira Ivkovića, na Petrovaradinskoj tvrđavi. Za potpuni vizuelni doživljaj pobrinuće se Zarma (Jungle Island), koristeći se tehnikama 3D video mappinga.
*Organizovan je FREE prevoz za sve posetioce od Limanskog parka do kluba Tunel sa polaskom u 01:00
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
TIMETABLE:
-Limanski Park-
19:00. DJ Brka
22:00 Carbon Based Lifeforms LIVE
00:00 Tapan LIVE
**Mapping & visuals powered by Jungle Island!**
-Club Tunnel Open Air-
00:00 – 06:00 Vladimir Ivković

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.