CMOK x Epizode Pres. Mihai Popoviciu + Runy

CMOK i Tunnel predstavljaju šestočasovnu open-air muzičku poslasticu za sve ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka 04. septembra!

U goste nam stiže ljubimac novosadske publike, cenjeni DJ i producent – Mihai Popoviciu, a uz njega za pultom će se naći i domaćin Runy. Imamo još jednu lepu vest! Po prvi put jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umetničkih festivala na svetu – EPIZODE preseliće se u evropsku prestonicu kulture – Novi Sad, a ovaj događaj će ujedno biti i pre-party za isti koji će se održati od 23. do 26. septembra u Albaniji!
Takođe, kao posetioci ovog događaja i naši gosti – ostvarićete specijalan popust pri kupovini ulaznica za festival uz promo kod: Tunnel021

Mihai Popoviciu je poreklom iz Rumunije otpočeo je karijeru pre skoro 20 godina, a prvo izdanje usledilo je 2005. godine, za renomirani label DJ Hella, Gigolo Records. Od tada, on neprekidno niže uspehe, izdajući trake za mnoge cenjene etikete i visoko se kotirajući na top listama. Njegovi DJ setovi predstavljaju intenzivno muzičko putovanje koje osvaja plesne podijume najpoznatijih evropskih klubova, među kojima su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.