DISCO INFERNO I Bushwacka! • Runy • Vladimir Aćić&Fakir • Šćepine Vragolije

Verujemo da se većina seća novog koncepta serije žurki koji smo uveli polovinom zimske sezone. DISCO INFERNO vol.2 dolazi u klub Tunnel i PUBeraj 27. maja. Veselje ostaje na nivou, ali na širem prostoru!

Za ovu priliku, delovalo je prikladno da dovedemo dugo očekivanog inostranog gosta. Direktno iz Britanije dolazi nam Bushwacka! Verujemo da će ova vest obradovati dugogodišnje pratioce scene koji su dugo čekali njegov povratak u naš region.

Za celokupan program u PUBeraju zagreva nas pojedinac poznat po unikatnim nastupima – Šćepine Vragolije. Program u klubu Tunnel počinje od 23h, a tamo, samo za vaše uši pored glavnog gosta imamo priliku da čujemo i tri dobro poznata lika iz regiona, koje zasigurno spaja zauvek sveža energija na nastupima, kao i broj uspešnih žurki u regionu – Vladimira Aćića, Fakira i Runija.
Matthew ‘Bushwacka’ B prešao je sa pozicije klasičnog perkusioniste na mesto renomiranog DJ-a nakon posete skladišnoj žurci 1988. godine. Sredinom 90-ih započeo je saradnju sa Layo-om, a njihovo partnerstvo rezultiralo je brojnim albumima, rezidencijama u klubovima i diskografskom kućom. Poznati su po fuziji elektronske muzike sa bluzom i downtempo zvukom, a njihov najpoznatiji hit je ‘Love Story’. Nakon što je londonski klub The End zatvoren 2009. godine, pokrenuli su brend Shake It, organizujući ikonične žurke u skladištima. Godine 2013. posvetili su se individualnim projektima: Bushwacka! svom solo projektu Just Be, a Layo poslovanju u restoranskoj industriji. Pet godina kasnije, Bushwacka! je nastavio sa turnejama i snimanjem pod svojim originalnim imenom i od tad je neizostavno lice na sceni.

Dugo smo čekali lepo vreme, vreme je da uživamo u istom. Vidimo se 27. maja na dobro poznatim lokacijama!

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Karte možete kupiti klikom ovde.

The event is finished.

Datum

27 - 28 Maj 2023
Istekao

Vreme

23:00 - 05:00

Cena

500,00 RSD - Promo cena

Lokacija

Club Tunnel
Club Tunnel
Petrovaradinska Tvrdjava - Novi Sad
Sajt
http://www.clubtunnel.rs/