Dvodnevno otvaranje kluba KULT!

Klub Kult vrata svoje prve sezone otvara sada, u petak 16. i subotu 17. decembra i lokacijski se nalazi u Čumićevom sokačetu, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj). Za početak klub će raditi vikendom sa tendencijom da se broj radnih noći vremenom poveća. Radno vreme kluba je od 23h do 05h sa striktno postavljenom starosnom granicom od 23 godine uzrasta za mogućnost ulaska u Kult.

Program kluba postavljen je tako da će žanrovski biti svega, od house, deep house, progressive house, tech house, minimal, techno-a, ali je akcenat kao i u kultnim klubovima prošlosti, na kvalitetnom zvuku, odabranoj ekipi i savršenom provodu koji se prepričava i ostaje za pamćenje.

Jedna od nabitnih stavki na koju vlasnici stavljaju poseban akcenat je besprekoran, Funktion-One  sound system.

Od ostalih informacija bitno je da napomenemo da je Kult kapaciteta za 300 ljudi što mu daje savršenu veličinu da svaka žurka ima ono što svi najviše volimo, a to je ludilo provod u manjem prostoru.

Program će biti objavljivan na mesečnom nivou i u okviru njega vas pored plejade kvalitetnih domaćih imena, očekuju svakoga meseca minimum dva strana gostovanja.

PROGRAM VIKENDA OTVARANJA:

Petak 16.12. / Invites only

RUNY

NEMAX

KID KIMI

Subota 17.12. / cena 1200 rsd

REZNIK / Berlin

TEBRA

SMT#NG

Age limit: 23+

Start/End: 23h – 05h

JOIN THE KULT!

Detaljna vest klikom ovde.