half pres. Anthony Pappa x Bokee x Popi Divine

Legendarni Anthony Pappa stiže u half 6. maja, a za pultom će mu se pridružiti dobro poznati dragulji domaće scene Bokee i Popi Divine.

Opisan kao ‘didžej didžejeva’ Anthony Pappa je zaista majstor svog zanata i jedan od najcenjenijih DJ-eva u međunarodnom krugu. Kombinacija njegove istinske ljubavi prema svojoj umetnosti, njegove prizemljene, ljupke ličnosti i njegove stalne želje da pomeri muzičke granice na nastupima širom sveta, učinila ga je jednim od najtraženijih DJ-eva na planeti.
Australijanac italijanskog porekla sa sedištem u Velikoj Britaniji, Anthony Pappa je pravi internacionalista, sa samonametnutom misijom da svoju muziku deli sa ljudima širom sveta. I otkako je 2000. godine krasio naslovnicu DJ Magazina kao deo proslavljenog „Nu-Breeda“, on je zauzeo svoje zasluženo mesto pri vrhu liste najboljih di-džejeva.

Uz to, ima takođe i paralelnu producentaku karijeru. Kao klasično obrazovani bubnjar koji ume i da čita i piše muziku, Anthony je retkost među DJ-evima koji zaista razume muziku i sam proces stvaranja iste. Čovek zna kako se snalazi u studiju, kao i za DJ pultom, što je navelo DJ-a Petea Goodinga da za njega kaže da je „tehnički najbolji DJ, kojeg sam ikada video“. Anthony je bio prvi čovek ka kom se Global Underground okrenuo da predvodi njihovu seriju Nu-Breed, a nekoliko njegovih mikseva za Global i Renaissance ostvarilo je prodaju od +100.000.
Nakon nekoliko godina fokusiranja na svoje nastupe u svim najboljim klubovima širom sveta, 2008. je ponovo skrenuo pažnju na produkciju muzike. Osnivanje sopstvene izdavačke kuće, Red Light District, koja je bila dom njegove prve originalne numere za neko vreme – Outback – objavljene u martu; i u aprilu, Anthony je izdao svoj trostruki album Moments na Hi-Note-u koji mu je konačno dao prostor da kopa u sva četiri ugla svog record boxa i demonstrira razmere svog uvažavanja elektronske muzike. Na turneji albuma “Moments” 2008. svirao je u preko 70 gradova širom sveta.
Imajući to na umu, očigledno je da ne pokazuje znake usporavanja…

“Trenutno pronalazim neku zaista kul muziku u svim stilovima, čini se da je ovo stvarno super vreme gde sve više i više DJ-eva i producenata razbijaju taj žanrovski obrazac”.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Karte možete kupiti klikom ovde.

Postavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *