HOBIN RUDE – VAHICABI – PAO PAUSTO

Subota je definitivno inspirasana fuzijom progressive, indie dance i techno zvukom. Na line up-u su Hobin Rude, Vahicabi i Pao Pausto.
HOBIN RUDE – Progresivni notama uvešće Hobin Rude, progressive house DJ i producent iz Beograda. Deo je ekpe Progresivna suza i domaćin podkasta Progressive Tales gde možete čuti poznate artiste iz celog sveta. Broji izdanja za prestižne izdavačke kuće kao što su The Soundgarden, PlattenBank, Hoomidaas, Mango Allei, Movement Recordings, Beat. Butik, Sound Avenue i onedotsiktvo, a njegova muzika ima podršku poštovanih imena industrije među kojima su Hernan Cattaneo, Gui J, Nick Varren, Gui Mantzur, Armen Miran, Eelke Kleijn, Dmitri Molosh, John 00 Fleming, Danni Tenaglia, Roger Martinez, Nicolas Rada, DJ Rubi…
VAHICABI – Je poznat poznat po odlično miksanju  brzih numera, a u svom talentu ima moć da odlično kombinuje melodičan indie ples, mračni disko i fanki zvuk, što publiku uvek dovede do ludila. Za njega je jako bitno da nikada ne sprema setove, jer kako sam kaže, svaki dan je druga osoba i ne zna kako i šta će ga inspirisati. Od njega možete očekivati različite stilove koji uvek međusobno flertuju.
PAO PAUSTO – Pao Pausto je deo novog talasa DJeva Beograda. Iako je za muziku zainteresovan od malih nogu, aktivno ulazi u svet muzičke produkcije i DJinga 2019. Najviše je inspirisan tehno zvukom , ali često ume da iznenadi drugim pravcima elektronike koje savršeno uklapa u taj već utaban techno.
Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+
Start/End: 23h – 05h
JOIN THE KULT!