House all night long :: Dee, Neutron i Stenik

Zbog Božićnih praznika ovog vikenda radimo samo u subotu 7.januara, a za sve ljubitelje kvalitetnog house zvuka biće zaduženi Dee, Neutron i Stenik.
DEE
DJ-ingom je počela da se bavi 2008., a od tada, muziku pušta u čitavom regionu. “Počneš da se baviš ovim onda kada zaista osetiš muziku koja te pokreće i osetiš dužnost da taj osećaj podeliš sa svima”, ističe Dee. Karijeru je započela puštajući house, a kasnije je počela da koketira i dub-tech i tehno zvucima. Setove je radila u nekim od najrenomiranijih beogradskih klubova kao što su klubovi The Tube, Mladost, Gadost… Nastupala je i na brojnim festivalima uključujući Enter Festival, Lovefest, Exit, Amsterdam Dance Event.
 
NEUTRON
Vlasnik etikete WAXX TRAX, diplomirani inženjer zvuka, producent i DJ, Bojan Musulin iz Beograda već je skoro 15 godina aktivni igrač na underground klupskoj sceni! Produkcijom elektronske muzike se bavi od 2006, a DJingom od 2010 godine.Neutron, osnivač i vlasnik etikete WAXX TRAX, za sebe kaže da podjednako voli house i techno, što se u njegovom stilu miksanja i produkcije vrlo jasno čuje. Sirovost i dub su odrednice kojima se vodi kako bi kreirao poseban osećaj dubine i energije na podijumu.
 
STENIK
Poslednjih nekoliko godina Stenik je proveo dosta vremena u studiju, gradeći i razvijajući sopstveni zvuk sa elementima dub-a, minimala, housa i tehna. Strastven i posvećen muzici, Stenik u njegovim setovima provlači uvek prepoznatljiv groove. Njegovo prvo izdanje izašlo je za lokalni Headroom records krajem prošle godine, i odlična je uvertira u ono što tek dolazi.
Najbolji način da uživate u njegovoj muzici je da ga slušate uživo, kroz njegovu tehniku, selekciju i sopstvenu produkciju u njegovom svetu iza dekova.

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+

JOIN THE KULT!

The event is finished.

Datum

07 - 08 Jan 2023
Istekao

Cena

500,00 RSD na ulazu u klub!

Lokacija

Klub Kult
Klub Kult
Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve