Let’s Mix It Festival

Let’s Mix It Festival u Barutani od 24. do 26. juna! 🔥🔥🔥
24.06
Prvo polufinalno veče otvara FunkD’Void, DJ i producent koji je prisutan na svetskoj elektronskoj sceni još od sredine devedesetih godina, muzička karijera odvela ga je širom sveta.
Pored njega, nastupaće Mina Poznanović, jedna od traženijih mladih DJ-ica današnjice, koja je debitovala na treće mesto Let’s Mix It takmičenja.
Na kraju će nam svoje umeće pokazati pet POLUFINALISTA ovogodišnjeg LMI takmičenja.
25.06
Drugo veče festivala otvara DJ i producent DESNA (Frequency Music), poznatija po jedinstvenom techno zvuku, inspirisanim širokim spektrom elektronske produkcije.
Isti dan nastupiće i THE+ prošlogodišnji drugoplasirani Let’s Mix It takmičar.
Pored njih, sluašmo još pet POLUFINALISTA Let’s Mix It!
26.06
Treće veče festivala je i finalno, a otvoriće ga miljenici publike i pobednici prethodna dva Let’s Mix It takmičenja Katalina i Dakissa!
Pet finalista će se boriti za titulu pobednika, a onaj sa najviše glasova publike i stručnog žirija, osvaja prestižnu nagradu  odlazak na najveću svetsku konferenciju elektronske muzike – Amsterdam Dance Event, kao i master kurs LMI Academy.

Kao specijalni gost, finalo veče zatvara Ilija Đoković, nesumnjivo jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog techno-a.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Karte možete kupiti klikom ovde.