MARCELO VASAMI

Progressivci spremite se, jer je petak 5. april rezervisan za gostovanje maestralnog argentinskog progressive DJ-a i producenta MARCELO VASAMI-a, a za domaću podršku te večeri zadužen je Migazz!

Još od ranih 2000-ih Marcelo Vasami se izdvojio svojim progressive house zvukom i nizom izdanja na nekim od najrespektabilnijih izdavačkih kuća, uključujući Sudbeat, Global Underground, Stress Records, Forensic Records, Balance Music, Afterglow Records, Replug i Family Piknik Music. Vasamijeve produkcije govore same za sebe – groove i mračni progresivni beatovi koji dominiraju, a ističu se kolaboracije sa Hernanom Cattaneom na remiksima „Stuck on a Feeling“, „This Is Just a Dream“, „Signs“, „Ghost“ i „On My Own“.
Istančan ukus, pažljiva selekcija traka, strast prema muzici i kvalitetna produkcija privukli su pažnju fanova širom sveta, što je rezultiralo Vasamijevim brojnim nastupima na renomiranim lokacijama u preko 20 različitih zemalja.
DJ pult delio je sa velikanima progressive scene kao što su John Digweed, Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Jameso Zabiela, Guy J.

Ulaznice možete da kupite klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

The event is finished.

Datum

05 - 06 Apr 2024
Istekao

Vreme

23:00 - 06:00

Cena

1200,00 RSD

Lokacija

Klub Kult
Klub Kult
Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve