Milo Raad • Muhi • Kluzo b2b Endži

Petak 24. mart rezervisan je za malo tvrđi zvuk, ali za razliku od većine slučajeva kada obično slušamo nešto slično, ovog puta izvođači su u intimnijoj amostferi našeg kluba.

Muhi, Milo Raad, Kluzo i Endži biće naši vodiči kroz ovu noć. Ko god da u regionu prati sličnu muziku, već je mogao da nasluti imena.

Nemanja Pavlović – Muhi je dobro poznati producent, DJ i organizator Etom žurki u Novom Sadu. Poseduje istaknuti osećaj za muziku od malih nogu, ali vremenom svoj fokus prebacuje na minimalni, mračni ali tvrdi zvuk. Kroz svoju karijeru doveo je brojne umetnike iz regiona na lokalnu teritoriju, ali je pružio priliku i brojnim mladim kolegama da se predstave lokalnoj publici nastupajući uz dobro poznata imena.
Milo Raad poreklom iz Beograda, sigurnim koracima kroz karijeru gostovao je u brojnim poznatim klubovima Evrope kao što su Berghain, Soda Club, Hivemind i brojni drugi. Ljubav ka minimalnom i mračnom zvuku, povukla ga je da vuka upozna region i preferencije lokalne publike iz raznolikih regiona, koje iz nastupa u nastup svojom autentičnošću osvaja bez izuzetka.
Kluzo i Endži su mlada lica na sceni i tokom večeri puštaće muziku rame uz rame. Muzički stil im je sličan kao i starijim kolegama sa scene koji nastupaju tokom večeri, tako da nema dileme da će ovoj večeri dati posebnu notu i upotpuniti je na pravi način.
Cela ova ekipa posebno voli nastupe u manjim lokalima zbog jače konekcije sa publikom, obećavaju posebno skrojen muzički program za intimni ambijent kluba. Imate dovoljno vremena da napunite baterije do tad. Savetujemo udobnu obuću. Spremite se za jednu intenzivnu noć!

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

 • 00

  Dana

 • 00

  Sati

 • 00

  Minuta

 • 00

  Sekundi