Morning Tales pres. Unum Festival Pre-Party w/ JOHN DIMAS

Za poslednji događaj u ovoj sezoni spremili smo vam pravi muzički spektakl!

U saradnji sa 𝗨𝗻𝘂𝗺 festivalom, Morning Tales serijal vam predstavlja ime iz Berlina, koje poslednjih godina pušta u klubovima kao što su DC10 i Amnesia na Ibizi, njujorški Resolute, Rex u Parizu, kao i širom Berlina, uključujući Club Der Visionare i Watergate. Jedan od neretko viđenih b2b partnera Ricardo Villalobosa, na čijim žurkama je redovna podrška, vrhunski muzički selektor, mag na gramofonima i vlasnik Elphant Moon izdavačke kuće, po prvi put u Srbiji – 𝗝𝗢𝗛𝗡 𝗗𝗜𝗠𝗔𝗦!

Podrška za ovaj događaj biće 𝗔𝗹𝘁𝗶𝗻 𝗕𝗼𝘀𝗵𝗻𝗷𝗮𝗸𝘂 – jedan od rezidenta Unum festivala, član organizacije sCs – Secret Society iz Ženeve, čiji je muzički spektar karakterističan po eklektičnom ritmu, tako da možemo očekivati fuziju raznih stilova house, techno i minimal traka! Uz ove sjajne goste nastupaće kao i do sada, rezident serijala – 𝗡𝗲𝗺𝗮𝘅.
𝗨𝗻𝘂𝗺 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 će svoje treće izdanje održati na prelepim plažama Shengjina u Albaniji od 1-6.juna ove godine. Ovog leta Unum festival ugostiće više od 70 svetskih izvođača među kojima su zvezde kao što su Riccardo Villalobos, Seth Troxler, Ilario Alicante, Paco Osuna, Butch, Raresh, William Djoko, Traumer, Priku, Sonja Moonear, Shonky i mnogi drugi.

Na ovom događaju moći ćete da osvojite besplatne karte za festival, a imaćete mogućnost i kupovine festivalskih ulaznica sa popustom od čak 40%.
Kao i do sada kapacitet događaja biće ograničen na samo 250 ljudi. Ukoliko želite da obezbedite svoje mesto za naš četvrti događaj, potrebno je da pošaljete svoje ime i prezime i broj telefona na sledeći email 𝗶𝗻𝗳𝗼@𝗺𝗼𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴𝘁𝗮𝗹𝗲𝘀.𝗿𝘀

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

The event is finished.

Datum

20 - 21 Maj 2022
Istekao

Cena

1000,00 RSD all night long, 400,00 RSD od 04am

Lokacija

Ben Akiba comedy club & bar
Ben Akiba comedy club & bar
Brace Krsmanovic 6
Sajt
https://www.facebook.com/Ben.Akiba.Beograd/