Music Reactions Outdoor Rave :: KI/KI, Boston 168 live

22. Juna menjamo leto!

Na prvi veliki Music Reactions letnji Outdoor Rave stižu: @ki.slash.ki , @vldmrdbshkn , @boston168 (live) uz prepoznatljiv intro lokalnog heroja @rajkoristanovic.
Očekluje nas impozantna audio-video produkcija za ovaj posebni rejv koji će se održati u Luci Beograd.
KI/KI, od plodnog amsterdamskog podzemlja do tehno hramova širom sveta, ona je jedna od predvodnica nove rejv pobune. Još od 2018. godine i prvih setova u Spielraumu, KI/KI je brzo evoluirala i u proteklim godinama ostavila neizbrisiv trag nezaboravnim nastupima, kurirajući sopstvenu seriju „KI/KI poziva“, obarajući rekorde gledanja i slušanja svojih setova na YouTubeu i izazivajući ludilo na plesnim podijumima širom sveta. Sada je već jasno da je KI/KI techno oluja koja se sve više pojačava.

VLADIMIR DUBYSHKIN, poreklom iz drevnog ruskog grada Tambova, na obali reke Tsna, ne ograničava svoju muzičku fantaziju stegama normi. Voli da eksperimentiše sa žanrovima, pa je podjednako privlačan i ljubiteljima bučne elektronike i onima koji idu na žurke da jednostavno plešu. Na plesnim podijumima širom sveta je dokazano da je količina znoja koju izbacite direktno povezana sa muzikom koju će on izabrati za vas tokom večeri.

BOSTON 168, iz srca industrijskog Torina, ovaj italijanski duo donosi psihodeličnu atmosferu uz svoj autentični esid tehno zvuk. Nakon nastupa na velikom REACT festivalu 2023. Godine, gde su “ukrali šou” druge večeri festivala, imaćemo priliku da u ih ponovo čujemo u Beogradu i ovog puta uživamo u njihovom lajv nastupu na otvorenom.
RAR, lokalni heroj i suosnivač Music Reactions-a, nadaleko je poznat po svojim eklektičnim setovima u kojima hrabro spaja različite žanrove, unoseći svežu dinamiku na rejv scenu.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Ulaznice možete da kupite klikom ovde.

The event is finished.

Datum

22 - 23 Jun 2024
Istekao

Vreme

23:00 - 06:00

Cena

15 EUR

Lokacija

Hangar 1 Luka Beograd
Hangar 1 Luka Beograd
Žorža Klemensoa 39

Organizator

Music Reactions
Music Reactions
Email
[email protected]
Sajt
http://musicreactions.com/