Night Shift Belgrade

Poslednje subote u ovoj godini u DOT-u ćemo ugostiti poznati makedonski duo, DadoK-a & Mamli-ja. Svoje DJ putovanje započeli su 2017. godine, a ono što je postalo njihov autentični pečat jesu melodični setovi, u kojima može da se čuje progressive house, afro i melodični techno zvuk.
Pored njih, 25. decembra za DJ pultom naći će se i Filip Fisher, vlasnik The Purr Music etikete. U DJ-ing i producentskom svetu je više od decenije, a njegove trake nekoliko puta su se našle u Top100 na Beatport-u i Traxsource-u.
Iste večeri muziku će vrteti i Nemo, koji je u muzičkim vodama još od tinejdžerskih dana. Na njegovim setovima možete čuti progressive house i melodic techno sa primesama indie dance-a. Iza sebe ima i dva uspešna izdanja, jedno na etiketi I Am Different, a drugo na Evitative Records.
Last, but not the least, Umique na žurkama preferira klasični i melodic techno, kao i indie dance – kako da đuska uz njih, tako da ih i pušta. Na klupskoj sceni ima izgrađeno ime, a od nastupa izdvaja ovogodišnji Exit, kao i nastupe sa ekipom Night Shift organizacije, čiji je trenutno rezident.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Datum

25 Dec 2021 - 26 Dec 2021
Expired!

Cena

Ulaz na vratima: 500 rsd
Klub Dot

Lokacija

Klub Dot
Francuska 23, Beograd
QR Code