NYE 2023 :: Andrew Meller, Mene, Nemax i Miskec

Polako ali sigurno stiže i kraj decembra, vreme kada sabiramo utiske, rezimiramo proteklu godinu i donosimo nove odluke, ali i vreme kada slavimo.

Kult vam je za ovu priliku pripremio odličan line up! Ekipa u sastavu Andrew Meller , Mene , Nemax i Miskec spremila je posebne setove za ovu, najluđu noć u godini!

Andrew Meller je najpoznatiji po tome što je jedan od onih DJeva koji uvek, ali baš uvek prati vajb publike, pušta vrhunske setove koji su uvek sa minimum 80% traka koje su njegova produkcija.

Mene svojim sirovim groove-om i jedinstvenom spojkom hip hop-a i house zvuka uvek pokreće i definitivno je poznat po uvek zaraznom ritmu koji je često malo prljav.

Nemaxa kao predvodnika minimal i minimal-tech scene kod nas, ne treba neka velika najava sem te da čak i najveći skeptici kada čuju njegovu savršeno upakovanu muziku, postaju zauvek fanovi njegovih nastupa i pratioci ovih potpuno andergraund muzičkih pravaca.

Za savršeni intro set otvaranja ove nezaboravne noći, tu je Miškec za kojeg je svojstveno da eksperimentiše različitim žanrovima elektronske muzike u kojima preovlađuje minimal i melodic house zvuk.

Sve ostale informacije možete dobiti na broju 0695544544.

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

JOIN THE KULT!