Petar Dundov • Migazz

U petak, 27. januara imamo posebnog gosta iz Zagreba. Daleko poznatog i priznatog umetnika – Petra Dundova.

Dundov često kaže: “Techno je muzika koja prethodi pokretu. To je plesna muzika, dovojno čvrsta da prenese emocije kroz plesni podijum i dovoljno apstraktna da nas vodi kroz trenutke.”
I istinski, njegove produkcije koje oduzimaju dah oživljavaju ovaj duh, služeći nerazdvojnoj funkciji podsticanja vašeg tela da spontano pulsira dok istovremeno izaziva vaš mozak svojim složenim melodijama i sporim, hipnotičkim progresijama.
Poreklom iz Zagreba, prve korake u muzici napravio je u svojim 20-ima. No, tek od novog milenijuma javno se služi svojim imenom.
Tokom godina krasio je mnoge od najomiljenijih svetskih festivala kao što su I Love Techno, EXIT, Awakenings i Wire, te vrhunske klubove kao što su Berghain, Matter (RIP), Womb.
Iako “techno” možda ne opisuje njegov stil u potpunosti, to je verovatno najtačniji pravac čijih se načela njegova muzika pridržava – a on namerava proširiti granice onoga što ljudi uglavnom očekuju.
Njegova vam muzika pokazuje da je on producent kojem je na pameti više od izbacivanja klasične generične muzike.
Sa domaćeg terena, Migazz mu pruža podršku tokom večeri. Stvarajući sličnu muziku kao Petar, pripremiće idealan uvod i zaključak večeri mističnim zvukovima koje stvara.
Sigurni smo da će veče biti za pamćenje.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

The event is finished.

Datum

27 - 28 Jan 2023
Istekao

Cena

Do ponoći 600,00 RSD, nakon toga 1000,00 RSD

Lokacija

Club Tunnel
Club Tunnel
Petrovaradinska Tvrdjava - Novi Sad
Sajt
http://www.clubtunnel.rs/