Polygonia (DE), Vera Logdanidi, ptžc

Nakon prve žurke na kojoj je gost bio Claudio PRC, Subspace serija se vraća sa jednim od najzvučinijih novih imena tehna, rezidentom BLITZ-a, Polygoniom, kojoj će se pridružiti Vera Logdanidi iz Rhythm Büro ekipe i Subspace domaćin, ptžc.

LINEUP

Polygonia (DE)
Vera Logdanidi
ptžc

Polygonia je multidisciplinarni muzički i umetnički projekat Lindzi Vang (Lindsey Wang) iz Minhena. Njeni zvučni pejzaži odišu mističnim, organskim kvalitetom, sa zamršenim i ubedljivim ritmovima, i nemaju ograničenja u pogledu BPM-a. Glavni fokus u žanrovskim pravcima su techno, gray area, downtempo i ambient, a inspiraciju crpi kako iz prirode tako i iz dubokog poznavanja više instrumenata i muzičke teorije, koja igra veliku ulogu u njenoj produkciji.

Redovno nastupa u Tresoru ili Berghainu u Berlinu, a od prošle godine je rezident u minhenskom BLITZ klubu. Zajedno sa umetnicima Dycide i MTRL, osnovala je svoj kolektiv i etiketu IO 2018. godine. Polygonia je 2021. pokrenula bend Lyder, zajednički projekat sa muzičarima Niklasom Bilerom (Niklas Bühler) i Moricom Štalom (Moritz Stahl), fokusirajući se na fuziju džeza i elektronske muzike. U julu 2022. godine, lansirala je sopstvenu etiketu QEONE.

Muzičko putovanje Vere Logdanidi počelo je u Kijevu sredinom dvehiljaditih, gde se etablirala kao DJ. Od tada je napravila značajan napredak kao producent, a njena muzika je pronašla dom u cenjenim izdavačkim kućama kao što su Rhythm Büro, Semantica Records, On Board Music, Dial Records, Corridor Audio i Secuencias Temporales. Njene solo produkcije i saradnje su remiksovali brojni izvođači uključujući: Erica Cloutiera, Artefakt i Svrecu. Sklonost muzičkim eksperimentisanju i saradnjama doveli su Veru do zajedničkih nastupa uživo sa ukrajinskim producentom Na Nich.

Njenoj setovi su odjeknuli kroz kultna mesta kao što su Bassiani, Panorama Bar, Tresor i Closer. Često krasi lajnape cenjenih festivala, uključujući Monument Festival, Ickra, Strichka, Festival Brave Factori, Up To Date Festival i mnogih drugih. Platforme su joj pružile slobodu da pokaže različite muzičke stilove, u rasponu od moćnog, groovy ili snažnog tehna do eksperimenata sa muzikom na ivici hausa, ambijenta i povremeno zalazi u džangl, koji zauzima posebno mesto na njenom muzičkom putu. Pored produkcije i turneja, ona je ko-organizatorka Rhythm Büro događaja.
Jedan od najzanimljivijih događaja u produkciji Rhythm Büro-a je Natura festival, koji se održava jednom godišnje na udaljenoj lokaciji van Kijeva. Uprkos tajnosti događaja, udaljenosti i minimalne promocije, Natura privlači preko 4.000 gostiju svake godine, a early-bird ulaznice se rasprodaju već prvog sata nakon najave događaja.

Ulaznice možete da kupite klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

The event is finished.

Datum

06 - 07 Apr 2024
Istekao

Vreme

23:00 - 06:00

Cena

10 EUR

Lokacija

Klub Drugstore
Klub Drugstore
Bulevar Despota Stefana 115 Beograd
Sajt
https://www.facebook.com/drugstore.beograd