Silicone Soul, Dennes Deen i Bokee

Prva noć u novoj 2023. odzvanjaće ozbiljnim „blast from the past“ duom. Posle mnogo godina ponovo u Beogradu kultni i za sve generacije omiljeni SILICONE SOUL, a uz njih veče upotpunjuju Dennes Deen i Bokee.

Silicone Soul su poznati po večnom traganju savršene muzičke alhemije koja u potpunosti zadovoljava dušu. U svojim setovima su zadržali fazon hodanja po žici između organskog i elektronskog, sintetičkog i autentičnog, u totalnoj dihotomiji koja sve vreme drži visoki nivo vajba dancefloor-a.

Dennes Deen stiže iz Beča, pravo je old school ime jer svoju karijeru gradi već dobrih 20 godina. Svirajući u najpoznatijim klubovima širom sveta, zajedno sa najvećim imenima globalne scene, od Space Ibize do Nocturnal Club u Miamiju , naučio je internacionalni jezik house i techno zvuka. Svaka publika ga obožava jer se u njegovim setovima uvek oseća taj originalni klaberski duh koji Dennes uvek donese sa sobom.

Za finale ovog trodnevnog spektakla kao domaća podrška, ikona domaćeg progressive zvuka – Bokee! Svi znamo šta da očekujemo i to je uvek ništa manje od melodija koje će nas odvesti u pravu muzičku avanturu i beskrajan ples.

𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱 𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺: 𝗙𝘂𝗻𝗸𝘁𝗶𝗼𝗻-𝗢𝗻𝗲
𝗔𝗴𝗲 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁: 𝟮𝟯+

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.