Sonus Festival 2022

Na Sonus festivalu muzika ne prestaje tokom 5 dana I 5 noći. Plešeš pored plaže sa pogledom na more pod otvorenim nebom i suncem koje sija i pretvara se u prelepi zalazak dok ne padne noć i zvezde obasjaju nekoliko hiljada ljudi koji su došli čuti neke od najvećih zvezda svetske techno i house scene.

Nakon 2 godine pandemije koja je sprečila održavanje, po izboru posetioca jednog od najboljih svetskih letnjih festivala, Sonus se vraća od 21. do 25. avgusta sa najbogatijim programom do sad.

Poseban back 2 back tandem Ricardo Villalobosa i Zip, po prvi puta nastup bugarskog live techno maestra KiNKa , dj set proizvođača svetskih hitova FISHERa, Britanca koji svojim technom žari I pali svetskom scenom – Michael Bibijalive nastup dame Giorgia Anguili ili nastup dvojca 999999999

Mlađu generaciju techno izvođača predstaviće Kobosil, Reinier Zonneveld (live)IMOGEN Paula Temple

Osmom izdanju ove petodnevne parti avanture pridružiće se sad već globalne zvezde Amelie LensSven Väth i Dixon kao i još 30 svjetskih imena kao što su Loco DiceMaceo PlexPatrick ToppingChris LiebingANNARødhådBen KlockJamie JonesSonja MoonearRichie Hawtin Seth Troxler.

Karte možete kupiti klikom ovde.

Detaljnu vest o festivalu možete pročitati klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook event festivala klikom ovde.

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.