Traumer

Predstavnik pariske underground scene, producent i DJ Traumer stiže u naš klub u petak 23.februara i donosi svoj hipnotizirajući minimal house zvuk. Za lokalnu podršku te večeri biće zaduženi rezident kluba Kult Nemax, kao i CVTKVC, predstavnik Brosh etikete i član Happy people kolektiva.

Ovaj predvodnik francuske elektronske scene široj publici je poznat po tvrđem zvuku, dok se u njegovom opusu može pronaći sve, od minimala i microhouse-a, preko melodičnih deep hose i jazzy zvukova pa sve do beskompromisnog techna.
Traumer je deo Lola ED porodice, vlasnik respektabilnog lejbla Gettraum koji naziva i platformom na kojoj objavljuje svoje muzičke edite i eksperimente. Njegov produkcijski talenat našao se na mnogim poznatim izdavačkim kućama kao što su Desolat, Cocoon, Skryptöm, IRM, Sign Industry i druge, a mnogi ga znaju po planetarnom mega hitu „Hoodlum“.
Muziku pušta širom sveta, na vodećim festivalima kao i u kultnim klubovima kao što su Amnesia na Ibici, Rex u Parizu, Fabric u Londonu, Button Factory u Dablinu, Metro Dance Club u Alikanteu.

Ulaznice možete kupiti klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

The event is finished.

Datum

23 - 24 Feb 2024
Istekao

Vreme

22:00 - 05:00

Cena

13 EUR

Lokacija

Klub Kult
Klub Kult
Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve