Xperiment – Psychedelic Chronicles Vol. 1

Pridružite se Xperiment-u, pionirima Psytrance-a u Srbiji, dok pišemo novo poglavlje u našoj bogatoj istoriji. Ovaj put, scena je postavljena u CUBE-u, gde ćemo 16. februara 2024. godine ponovo definisati granice Psytrance doživljaja.

Najuzbudljiviji deo večeri? Bićemo svedoci povratku na scenu – Mikica, čovek koji je Psytrance muziku prvi put predstavio Srbiji 1994. godine, vraća se za DJ pult!

Već Poznata Imena i Tajanstveni Gost: Uz Mikicu, tu su naši provereni – Max i Stole, spremni da vas vode kroz noć punu energije. Ali to nije sve. Imamo i specijalnog međunarodnog gosta, legendu sa više decinijskim iskustvom na globalnoj Psytrance sceni. Možete li pogoditi ko je? Pet osoba koje tačno odgovore dobijaju besplatnu kartu za događaj!

Zašto ne smete propustiti Psychedelic Chronicles Vol.1?

Povratak Mikice, srca Psytrance scene u

– Fenomenalni setovi od Maxa i Stoleta.

Tajanstveni specijalni gost, svetski poznat DJ.

Budite deo istorije. Ovo nije samo žurka, ovo je hronika putovanja, ljubavi i ritma koji nas je držao zajedno kroz decenije. Vidimo se u CUBE-u!

Nagradna Igra: Prvih 5 osoba koje tačno odgovore na pitanje ko je naš specijalni gost dobija besplatnu kartu za događaj! Učestvujte u nagradnoj igri do petka, 9. februara. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

LINK ZA NAGRADNU IGRU:cubebelgrade.com

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Ulaznice možete kupiti klikom ovde.

The event is finished.

Datum

16 - 17 Feb 2024
Istekao

Vreme

23:00 - 06:00

Cena

1000,00 RSD

Lokacija

Klub Cube
Klub Cube
Stara Šećerana, Radnička 3, Beograd
Sajt
https://www.cubebelgrade.com/