Mlade nade domaće scene koje obećavaju: Slušamo ih na Lеt’s Mix It Showcase žurci u DOT-u!

 Mlade nade domaće scene koje obećavaju: Slušamo ih na Lеt’s Mix It Showcase žurci u DOT-u!

U četvrtak, 18. novembra beogradski klub DOT ugostiće tri mlada DJ-a koji nose ogromni potencijal, a koje morate da čujete. Oni su Mina Poznanović, Pao Pausto i The+, i iskreni da budemo – već sada kidaju.

Mina Poznanović bila je trećeplasirana na prošlogodišnjem Let’s mix it takmičenju. Ona smatra da je rejv mnogo više od muzike i umetnosti, što se na njenim setovima i oseti u atmosferi koju pravi. Kroz njene setove provlače se techno, house, minimal i breakbeat zvuci.

Mladi Beograđanin, Pao Pausto, završio je muzičku produkciju na SAE institutu. Za vreme karantina svakodnevno je puštao live setove na društvenim mrežama kako bi održao u ljudima iskru slobode i nadahnuća, koju smatra izrazito bitnom u stvaralaštvu, te muzici. Njegovi setovi su fuzija više žanrova sa akcentom na techno zvuk, s obzirom da preferira lejblove poput Drumcode-a, Truesoul-a, IAMT-a, Terminal-a i Codex-a, itd.

T+ je duo iza koga stoje Dragoslav Dimitrijević i Damir Perić. Svoju karijeru započinju 2017. godine u Novom Sadu gde za vrlo kratko vreme počinju sa gostovanjima po najpoznatijim novosadskim klubovima, a kasnije i beogradskim. Tvorci su koncepta Razbibriga kroz koji održavaju lokalnu scenu u rodnom Novom Kneževcu. 2020. godina Dragoslav i Damir počinju samostalno da nastupuju, ali i dalje pod istim imenom, The +. Bilo da nastupaju zajedno ili pojedinačno, u njihovim setovima mogu se čuti sve nijanse house i techno zvuka, isprekidane acid-om i break beat-om.

https://www.instagram.com/_the_plus/

Let’s Mix It Showcase održava se svakog drugog četvrtka u klubu DOT.

Let’s Mix It je nova agencija sa sedištem u Beogradu, koja se osnovana sa idejom sada već tradicionalnog Let’s Mix It takmičenja. Agencije će biti usmerena na stvaranje mladih talenata, tj. na izgradnju karijera pobednika i polufinalista takmičenja, kao i njihovu edukaciju i artist menadžment. Let’s Mix It agenciju osnovali su eminentni ljudi iz muzičke industrije sa više od 20 godina iskustva.

Tokom narednog vikenda, u subotu 20. novembra čeka vas All Nighter žurka Ilije Djokovica.

Avatar photo

Autor: Igor