Morning Tales nam dovodi u Ben Akibu sjajnog virtuoza na gramofonima – 𝗝𝗔𝗡𝗘𝗥𝗘𝗧a!

 Morning Tales nam dovodi u Ben Akibu sjajnog virtuoza na gramofonima – 𝗝𝗔𝗡𝗘𝗥𝗘𝗧a!

Morning Tales serijal vam s ponosom predstavlja jedno od vodećih imena francuske minimal/house scene, virtuoza na gramofonima i jednog od glavnih izvođača sa 𝗬𝗼𝘆𝗮𝗸𝘂 etikete iz Pariza – 𝗝𝗔𝗡𝗘𝗥𝗘𝗧!

Svojim neprikosnovenim produkcijskim i dj veštinama, Janeret je uspeo da stvori sopstveni muzički identitet, čime je pridobio publiku i nastupao u najboljim klubovima i festivalima širom sveta.

Domaća podrska i ovoga puta ne izostaje – rezident 𝗡𝗲𝗺𝗮𝘅 ovoga puta zadužen za intro set i u gostima po prvi put 𝗞𝗶𝗱 𝗞𝗶𝗺𝗶, koji se već deceniju unazad izdvaja po posebnom muzičkom spektru, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, uvek u skladnoj fuziji ambienta, deep-a, dub-a, house-a i techno zvuka.

Francuski lejbl „Yoyaku“ postao je prava mala komuna nakon što je otvorio prodavnicu ploča u Parizu pre nekoliko godina, koji je zasigurno san svih mladih djeva i producenata! Tu se mogu pronaći razni „vinyl only“ dragulji limitiranih serija izdanja kao i pregršt online izdanja pažljivo probranih etiketa čiju distribuciju oni zastupaju. Yoyaku nije poznat samo po vrhunskim izdanjima koje ima, vec i po „Yoyaku instore sessions“ gde poznati artisti, gosti i kolege DJevi vrte ploče unutar same prodavnice.

Klub će za ovu specijalnu priliku biti redizajniran novim light konceptom i 3D mappingom, a kao i do sada kapacitet događaja biće ograničen na samo 250 ljudi.

Ukoliko želite da obezbedite svoje mesto za treći 𝐌𝐎𝐑𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐓𝐀𝐋𝐄𝐒 događaj, potrebno je da pošaljete svoje ime i prezime i broj telefona na sledeći email  𝗺𝗼𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴𝘁𝗮𝗹𝗲𝘀𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺

Rezervacija važi do 1 sat iza ponoći i obezbeđuje vam siguran ulaz do tada. Nakon toga ukoliko je kapacitet kluba popunjen, ulaz neće biti moguć sve dok se ne oslobodi mesto bez obzira na rezervaciju. Zato dođite ranije kako bi izbegli gužve na ulazu i dali podršku domaćim izvođačima!Karte su u pretprodaji, a prvih 50 najbržih koji nam se jave dobiće ulaznice po promo ceni!

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor