Nina Kraviz najavila dvadeseto “трип” izdanje

 

Dvadeseto izdanje “трип” etikete, čiji je vlasnik Nina Kraviz, dolazi pod nazivom “Don’t Mess With Cupid”, ova kompilacija sadržaće trake umetnika kao što su Aphex Twin, Biogen, PTU, Universal Indicator i drugi.

Izdanje je prikazano kao “poštovanje za neke od najkompromisnijih manifestacija elektronske muzike koja se mogu zamisliti”. Ono prati sub-kulturu od devedesetih do danas i za cilj ima ispitivanje granica tempa i forme, kada su u pitanju žanrovi kao što su hardcore, gabber, acid techno i ambient. Takođe sadrži kombinaciju neobjavljenog materijala i “esencijalnih dragulja” koji dolaze od rezidenata “трип” etikete, ezoteričnih majstora i novih umetnika koji se pridružuju ovoj etiketi.

Na ovoj kompilaciji od 10 traka nalaze se “15 c7Universal Indicator-a, ‘90s projekat Apex Twin-a i traka koju je uradio Mike Dred. Hardcore legenda Marc Acardipane takođe se pridružuje ovoj kompilaciji sa izdanjem koje potpisuje pod svojim alijasom Pilldriver.

Rečeno nam je da su sve trake odabrane zbog određene priče, putovanja i da su predstavljene kao kontinuirani sonični pejzaž. Sve trake su takođe napravljene tako da se svaka može uklopiti sa drugom beskonačan broj puta, tako stvarajući kontinualnu petlju i putovanje.

Kompletno izdanje biće dostupno 20. jula, a ispod možete poslušati traku “I want to be a stewardess” koju je uradio Shadowax i koja će se naći na ovoj kompilaciji.

Treklista

A1. Biogen “Hexagraphic”
A2. PTU “Castor and Pollux”
A3. Deka “Pearl” (Nikita Zabelin Edit)
B1. Exos “Grasshunter”
B2. Bjarki “3-1 Tap Lush”
C1.Marc Acardipane a.k.a. Pilldriver “Pitch-Hiker”
C2. Shadowax “I want to be a stewardess”
D1. Universal Indicator “15 c7”
D2. Roma Zuckerman “Zero”
D3. Nina Kraviz “Opa”

TRP020_cover

Izvor: XLR8R

Avatar photo

Autor: Igor