OVE NEDELJE U KLUBU “DOT”: MYSTIC STYLEZ, X-COAST, ФAKE SUPER, BYP_, NIKOLA VEMIĆ, KINETIK I SALE L

 

U samom centru grada, na adresi Francuska 6, ove nedelje se zakuvavaju tri ozbiljne žurke. Reč je naravno o klubu DOT gde vas i ovog četvrtka, petka i subote čeka nabolji provod u gradu.

Četvrtak, 13. novembar, donosi žurku popularne Mystic Stylez ekipe, a njihov specijalan gost ovog četvrtka biće X-Coast! Domaćini večeri su niko drugi do Jackie Dagger i Feloneezy, a od DJ seta ovih momaka možete očekivati prevashodno house, grime i footwork klupsku muziku. Parti počinje od 23h.

Petak, 14. novembar, donosi još jednu „Smoking Beats“ žurku uz klaberima dobro poznata DJ imena Фake Super i byp_! Ovaj duo obećava još jednu nezaboravnu žurku uz r’n’b, hip-hop, dancehall, garage i house hitove, a ulaz će biti besplatan do ponoći, nakon čega će cena ulaznice u klub iznositi 200 dinara.

U subotu, 15. novembra, za DJ pultom biće fantatični trio u sastavu: Nikola Vemić, Kinetik i Sale L. Posetioci neka se pripreme za celonoćno plesanje na podijumu uz kombinaciju disco, deep i haus gruvova, a vrata kluba će za sve klabere željne dobrog provoda biti otvorena već od 23h.

Klub DOT je novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, DOT svakog četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje.

Avatar photo

Autor: Igor