Ovog vikenda novi serijal žurki u klubu Kult – YU⋆NITED

 Ovog vikenda novi serijal žurki u klubu Kult – YU⋆NITED

Sa idejom da povežemo kvalitetne artiste našeg regiona i time svakome pružimo priliku da se svojom muzikom predstavi našoj publici u klubu Kult započinjemo serijal žurki pod nazivom YU⋆NITED.

Kako muzika ne poznaje granice tako će ovim serijalom proći već poznata imena iz regiona, ali šansu dobijaju i manje poznati, ali već prepoznati po svom velikom potencijalu. Prvu YU⋆NITED žurku, ovog petka otvaraju dragulji Bosne i definitivno miljenici publike –  After Affair, svojim najnovijim Hybrid DJ setom koji će trajati celu noć.

After Affair po prvi put kod nas all night long predstavlja publici svoj novi projekat, HYBRID DJ SET! Sa novim članom, muzičarem i umetnikom pod nazivom Indigo, nakon punih 7 godina vrednog rada i odanosti svom stilu, buntovno izleću iz stereotipa, svakodnevnice i vrlo odlučno prezentuju nešto potpuno novo. Ovo je definitivno jedna od žurki koja se ne propušta jer u petak dance floor Kulta postaje deo njihove nove istorije.

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+
Ulaz: 1000 rsd
Start/End: 23h – 05h

SUBOTA U ZNAKU SPECIFIČNOG SPOJA DJ-eva!

Jako uzbudljiv i vrlo specifičan mix Djeva u pultu, Cosmic G, SmT#NG, Layzie! Ova tri, prvenstveno vrhunska poznavaoca muzike, kao savršen spoj će vas žanrovski provozati kroz minimal, house, house trance i techno. Iako su sva trojca žanrovski totalno različiti, vajb kojim će obuzeti dancefloor je jedino bitan, a ono što ćete zapamtiti je neponovljiv flow ove skroz unikatne žurke.

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+
Ulaz: 800 rsd
Start/End: 23h – 05h

𝗝𝗢𝗜𝗡 𝗧𝗛𝗘 𝗞𝗨𝗟𝗧!

Avatar photo

Autor: Igor