SARAJEVO CALLING! 𝗡𝗘𝗪𝗬𝗘𝗔𝗥’𝗦𝗘𝗩𝗘𝗠𝗔𝗗𝗡𝗘𝗦S 𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗔𝗳𝗳𝗮𝗶𝗿!

 SARAJEVO CALLING! 𝗡𝗘𝗪𝗬𝗘𝗔𝗥’𝗦𝗘𝗩𝗘𝗠𝗔𝗗𝗡𝗘𝗦S 𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗔𝗳𝗳𝗮𝗶𝗿!

Već sama po sebi spektakularna Novogodišnja noć, u ljudima budi velika očekivanja, pa tako Sarajevo, grad dinamičnog duha i mladosti se već uveliko priprema za nezaboravnu noć. Ove godine, svi ljubitelji elektronske muzike Novu godinu dočekaće na kultnoj lokaciji, tačnije u amfiteatru Doma mladih

Ovakav događaj u Sarajevu ne možemo ni zamisliti bez dobro nam poznatog imena After Affair, dvojca koji već godinama osvaja srca publike širom regiona. Prepoznatljivi po svojoj autentičnoj muzičkoj viziji, AA nam donosi zarazne ritmove i eklektičan spoj žanrova koji obećava plesnu novogodišnju noć. Njihova originalna interpretacija muzike stvara emotivan i energičan doživljaj za sve obožavaoce elektronske muzike i upravo je to razlog zbog čega je After Affair jedan od najtraženijih izvođača na regionalnoj sceni. Ovaj put podrška će im biti Doel, dobro poznato lice u sarajevskim klubovima.

Ovogodišnja proslava Nove godine u Domu mladih obećava da će biti spektakularna sinteza muzičkog talenta, dobre vibracije i jedinstvenog ambijenta. Nemojte propustiti priliku da budete dio ove čarobne noći koja će obilježiti početak nove godine te zajedno sa After Affair-om, Doel-om i brojnim posjetiteljima uživate u proslavi koja će sigurno opravdati očekivanja najluđe noći.  

Ograničen broj ulaznica je u pradaji na www.kupikartu.ba, savjetujemo da požurite po svoju jer se prodaju brzo!  

Avatar photo

Autor: Igor