Sven Väth promoviše novi album sa dva ekskluzivna nastupa u novootvorenom klubu Chinois na Ibizi!

 Sven Väth promoviše novi album sa dva ekskluzivna nastupa u novootvorenom klubu Chinois na Ibizi!

Osnivač Cocoon muzičke etikete i globalni techno influencer Sven Väth najavio je dva ekskluzivna datuma u novootvorenom klubu Chinois na Ibizi. Ovaj svetski poznati DJ će povodom promocije svog novog albuma „Catharsis“ nastupiti 21. juna i 27. septembra 2022.

Objavljen u februaru ove godine, „Catharsis“ je prvi solo album ovog nemačkog techno pionira u skoro 20 godina. Inspiraciju za album Sven je pronašao u fizičkom i spiritualnom procesu koji se odvija kada plešemo i upravo ovim izdanjem techno legenda je dokazala da je i dalje na samom vrhu svetske scene. Svojom stilskom raznolikošću, izdanje je prikazalo bit svih različitih stilova koji su pratili Svenov zvuk svih ovih godina, od minimala do techna, od elektra do ambijentalne muzike.

Album je objavljen na Cocoon etiketi, koja nosi isti naziv kao i Svenove svetski poznate party večeri na Ibizi koje se odvijaju već duže od 20 godina i čiji je glavni akter upravo sam artist koji za tu priliku uvek pripremi posebno duge setove. Sven će „pustiti“ od euforičnih zvukova do onih više groovyy, od jakog techna do melodija. Njegovo dugogodišnje iskustvo i DJ veština glavni su recept za nezaboravan provod koji kad posetite Ibizu, ne smete propustiti.

Klub Chinois je novootvoreni klub koji je nastao redizajniranjem kluba Heart na ibizi i koji će za razliku od velikih klubova na kojima su posetioci navikli čuti ovu techno legendu, imati prilike uživati u nastupima artista u intimnijoj atmosferi. 

Sven Vätha će fanovi našeg regiona moći da čuju na 9. rođendanu Sonus festivala koji će se održati u 4 kluba na ostrvu Pagu od 21. do 25. avgusta. Trenutno je najavljeno 56 izvođača, a uslijediće najava novih (https://we-love-sound.com/sonus-festival )

https://www.clubchinoisibiza.com/

www.cocoon.net
https://de-de.facebook.com/SvenVaethOfficial/
https://www.instagram.com/svenvaeth_official/
http://www.twitter.com/svenvaeth

Avatar photo

Autor: Igor