031 Republic gruvaju 13. aprila u Novom Pazaru na RevoLove žurci!

 

Petak 13.  po verovanju najmalerozniji dan u kalendaru u Novi Pazar donosi veliku sreću i budi euforiju. Užički dvojac 031 Republic Luka Vuković i Ivan Radojević nastupaju u okviru RevoLove žurke u Profil CarpeDiem Clubu.

Momci koji su rado viđeni gosti Novopazarskih klubova na svojstven način obeležavju beogradsku andergraund scenu svojim mikro, minimal i tek haus zvukom priuštiće pravi muzički užitak. Uz njih za miks pultom naći će se i Abaz Crnisanin i Mensur Ljajic.

031 Republic čine dva najbolja drugara iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević. Domaću klupsku scenu osvojili su jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja pleni svaki klub ili neki drugi prostor za ples. Poznati su po svojim čestim maratonskim setovima u kojima svi uživaju. Svoj muzički stil definišu kao tech, micro i minimal sa povremenim primesama house zvuka. Lukina muzikalnost i Ivanova ritmičnost njih čini savršenim tandemom. Luka je nedavno pokazao i svoje produkcijsko umeće koji se mogu čuti na njegovom EP-u za srpski brosh records, kao i u doprinosu za kompilaciju istog labela.

Lineup: 

Luka Vukovic & Ivan Radojevic / 031 Republic
———————————————-
http://bit.ly/mixcloud031Republic 
http://bit.ly/mixcloudLukaVukovic 
http://bit.ly/mixcloudIvanRadojevic

Abaz Bato Crnisanin & Mensur Ljajić

 

FB event: https://www.facebook.com/events/1996418204010471/

 

Avatar photo

Autor: Igor