Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu Only Clubbing i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Šta su kolačići?


Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Koje kolačiće koristimo?


Neophodni
Neophodni kolačići pomažu da se veb lokacija učini upotrebljivom tako što omogućavaju osnovne funkcije kao što su navigacija stranicama i pristup sigurnim delovima veb lokacije. Veb lokacija ne može ispravno funkcionisati bez ovih kolačića.

Analitički
Kolačići analitike ili kolačići učinka se koriste za praćenje posetilaca veb lokacije i njihovog ponašanja korisnika. Ovi podaci se zatim koriste za poboljšanje načina na koji veb lokacija funkcioniše i zauzvrat se koriste za poboljšanje korisničkog iskustva.

Neklasifikovani
Neklasifikovani kolačići su kolačići koji nisu klasifikovani u kategorije kolačića prema njihovoj vrsti i svrsi. Neklasifikovani kolačići se mogu klasifikovati ručno istraživanjem dobavljača kolačića ili funkcije kolačića da bi se utvrdila njihova svrha.

Kako se brišu kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača ili klikom na “Pomoć”. Više o brisanju kolačića takođe možete pročitati ovde.