10 najslušanijih traka na Ibici – po Shazam-u

Izgleda da su danceflorovi na Ibici već jako puni. Među gomilom zaljubljenika u muziku nađe se dosta onih koji svoju novu omiljenu traku pokušavaju da pronađu pomoću Shazam-a. Pogledajte 10 traka koje su najčešće potraživane preko Shazam-a.

 

10. Patrick Topping ‘Forget’

Novi član Hot Creations familije, Patrick Topping, se brzo pokazao kao još jedan veliki talenat koji izlazi iz imprinta kojim kormilari Jamie Jones. Njegova traka “Forget” to na pravi način prezentuje.

 

9. GusGus ‘Crossfade’ (Maceo Plex Remix)

Ako bilo ko sa ove liste poznaje Ibicu onda je to Maceo Plex. Godinama je jedan od najslušanijih DJ-eva na ostrvu, a njegov remix “Crossfade”-a je kao i on mega popularan i van granica ostrva.

 

8. Vario Volinski ‘Falling In Love’

Broj sedan na listi dolazi od Vario Volinskog, i njegova super sweet traka sa “mačkastog” labela – Suara, je definitivno pokrenula mnoge na plesnim podijumima.

 

7. Josh Butler ‘Got A Feeling’ (Bontan Remix, Pleasurekraft Edit)

Ne jedan već dva akta su se prihvatila posla remiksovanja Josh Butlerove trake Got a Feeling. Iako je stara više od godinu dana ova traka i dalje nalazi svoje mesto u setovima i definitivno pokreće publiku.

 

6. Emeli Sandé ‘Read All About It’ (Stefan Biniak Bootleg)

Odlična traka Britanskog dragulja Emeli Sandé je dobila po nama još bolju verziju, Stefan Biniak je napravio nešto sasvim novo ali i dalje odlično, što je na kraju dalo rezultata u vidu popularnosti kod ljubitelja elektronske muzike.

 

5. Agoria ‘Scala’

Ovo je bez sumnje bila jedna od najboljih traka prošle godine, po svemu sudeći Agorijina ‘Scala’  nema nameru da posustane.

 

4. Tapesh & Dayne S ‘How I Do’

Kakva stvar! Traka koja sempluje Marvin Gaye-ovu ‘I Heard It Through The Grapevine’ i pretvara je u neverovatnu gruvom nabijenu traku koja svakako odgovara imidžu Ibice.

 

3. Wankelmut & Emma Louise ‘My Head Is A Jungle’ (MK Remix)

MK je zvanično opet u igri i vraća se sa velikim stilom! Ovo je jedna od potvrda!

 

2. Oliver $ & Jimi Jules ‘Pushing On’

Ovo bi verovatno mogao biti najzarazniji vokal ove godine, a ‘Pushing On’ traka koja će biti u vrhu lestvica za 2014. godinu.

 

1. Ten Walls ‘Walking with Elephants’

Još od kada nas je Mario Basanov zaintrigirao novim aliasom prošle godine, svaka traka koju je izbacio bila je “suvo zlato”. Posle ogromnog uspeha ‘Gotham’-a i ‘Mongol’-a, Basanovo prvo izdanje na novom, sopstvenom labelu BOSO, žari i pali elektro scenom. Očekujemo da bude jedan od glavnih hitova ovogodišnje sezone na Belom ostrvu.

Avatar photo

Autor: Igor