15 traka Coxove finalne večeri na Ibizi!

 

I tako je završilo, jedna era je gotova, 15 godina Music Is Revolution rezidencije zapakovano je uz prasak i ostalo je zapisano kao istorijska fusnota elektronike.

Ali kada veliki idu idu kako priliči, sa stilom. Krajevi su tu da se obeleže glasno i jako pa je tako gospodin koji je ovde od samih početaka po prvi put u 10 godina za pozdravni party oduvao prašinu sa vinila napominjući: 

 
“Želeo sam vratiti stvari kući i dati jedan omaž svim onim godinama kada sam vrteo na pločama u Spaceu. želim odati poštovanje ovim starijim trakama, iskopati neke od svojih starih vinilki i pustiti ih uz nove. Veliki deo publike ih verovatno nikada nije niti čuo tako da na taj način želim pokazati da je ta muzika još relevantna.
 
Učinilo mi se da je ovo prikladan način da se oprostim. Takođe želim da ljudi znaju da još uvek mogu sa vinilima naterati kuću da se zatrese. Ova muzika je bila moj život i želim je poslednji put podeliti u Spaceu”.

 

 
Ali mi smo danas ovde nakon što su mašine ugašene i nakon što je žižu partyja zamenio latentni osećaj nostalgije. Kako su partyju u Spaceovom Discoteca prostoru prisustvovali samo retki jedino je prikladno da svima koji nisu imali kartu za Ibizu u džepu ili stali pod krov Spacea pružimo ukus onoga kako je bilo sa listom od 15 traka koje su se zatekle u Carlovom poslednjem setu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izvor: Klubska Scena
Avatar photo

Autor: Igor