3 + 1 ZA PLAY BY DEBORAH DE LUCA

 

Imamo odličnu vest za sve one koji željni iščekuju veliku PLAY žurku 10. februara na kojoj će u Magacin Depou nastupiti Deborah de Luca, a kojii još nisu nabavili svoje karte – do petka, 27. januara traje akcija 3+1, što znači da za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis. Obične karte koštaju 990 dinara, a ulaznice za VIP 1500 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Skupite ekipu i ne propustite najbolju februarsku žurku po super ceni!

Vest da harizmatična Italijanka Deborah de Luca ponovo dolazi u Beograd je jako obradovala sve prestoničke klabere, s obzirom na to da vlada ogromno interesovanje za žurku u Magacin Depou 10. februara. Da podsetimo – Deborah će svojim nastupom u Beogradu predstaviti novi koncept žurke nazvan PLAY, koji je namenjen svim ljubiteljima elektronske muzike bez obzira na žanr, a kojima je cilj pre svega dobar provod, opuštena atmosfera i kvalitetan zvuk. Lepa i talentovana Italijanka izabrana je za prvu zvezdu koja će nastupiti na PLAY eventu i sigurno će pružiti prestoničkim klaberima još jedan set za pamćenje, a organizatori PLAY žurki nam spremaju još iznenađenja u narednoj godini. Sve vesti i objave možete pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama, kao i na Facebook event-u.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.

 

Avatar photo

Autor: Igor