3000 LJUDI NEUMORNO PLESALO UZ SJAJNE DJ DAME NA GREEN LOVE FESTIVALU SLEDEĆA STANICA – GREEN AIR!

 

Fantastična atmosfera, đuskanje do ranih jutarnjih časova i spektakularna produkcija obeležili su majsko izdanje Green Love festivala, kada su rejveri uživali u muzici sjajnih dama –  MAGDALENE, Marine Karamarko, Lee Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

“Zelena ljubav” širila se SPENSom, a o utiscima oduševljenih fanova još uvek se priča na društvenim mrežama uz neizostavno postavljanje fotografija.  

Ljubitelje techno zvuka očekuje i Green Love u potpuno novom ruhu. Organizatori pripremaju veliku žurku 24. juna na otvorenom, na Novosadskom sajmu kako bi pauzu između majske i oktobarske žurke “začinili” novim letnjim izdanjem pod otvorenim nebom. Na veliku GREEN AIR žurku stiže jedna od najvećih techno zvezda današnjice – Luigi Madonna koji će na hiljade fanova zajedno sa ekipom Wet Dreams zabavljati duboko u noć!

Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru veoma mlad. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana techno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati. Kvalitet njegove muzike je brzo prepoznat te od 2008. godine Luigi izdaje muziku za poznate lejblove kao što su Drumcode, Alleanza, Sleaze Records i Plus 8. Debitujući na jednom od “svetih mesta” kada je techno zvuk u pitanju, crpeo je iskustva miksanja svirajući sa legendama elektronskog zvuka kao što su: Joseph Capriati, Ben Sims, Par Grindvik i mnogi drugi. okupiti na hiljade ljudi.

ULAZNICE PO PROMO CENI

Karte za Green Air žurku mogu se nabaviti po promo ceni od 790 dinara na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a ili putem sledećeg linka http://www.gigstix.com/green-air

Avatar photo

Autor: Igor