5 b2b pitanja o Drumcode etiketi za Iliju Djokovića i Nikolu Mihailovića

 

Beogradska publika ovog petka imaće priliku da čuje dva velika imena vodeće svetske tehno etikete Drumcode. Po prvi put svojom muzikom beogradskoj publici predstaviće se Enrico Sangiuliano i Ramiro Lopez.

Ilija Djoković i Nikola Mihailović ove večeri dele pult kao domaća podrška. Postavili smo im kratka pitanja i saznali njihova mišljenja o trenutnim tehno tokovima vezanim za Drumcode brend i njegove artiste.

1. Iz kog razloga je Drumcode po vašem mišljenju etiketa broj 1 današnjice i zbog čega je ona vama drugačija od ostalih?

ILIJA: Osim prepoznatljivog zvuka koji forsira, Adam Beyer je uspeo i da okupi neke od najzvučnijih i najaktuelnijih imena sa svetske scene. Armija fanova, sold-out žurke, kao i okupacija okupacija svih mogućih čartova samo su neki od pokazatelja zašto je Drumcode najveća izdavačka kuća današnjice.

NIKOLA: Jer sadrži dobar broj odičnih tehno producenata kako mladjih tako i starijih koji svojim vrednim radom iz godine u godinu drže etiketu u samom vrhu.

2. Koji izvodjač je tvoj favorit iz Drumcode ekipe ?

ILIJA: Adam Beyer, Enrico Sangiuliano i Dense & Pika

NIKOLA: Dubspeeka

3. Ko je po vašem mišljenju sledeći Adam Beyer nove generacije?

ILIJA: Teško je uporedjivati nekoga sa Adamom jer od artista novije generacije niko nije toliko uspešan i jedinstven, ali ako nastavi ovim tempom, Enrico Sangiuliano ima potencijala da dostigne vrhunac u svojoj karijeri.
.
NIKOLA: Iz mog ugla to je Ilario Alicante

4.  Traka kojom bi izdvoijo Enrico Sangiuliana i Ramiro Lopeza?

ILIJA:  https://www.youtube.com/watch?v=7n5jqh81qZI&feature=youtu.be
            https://www.youtube.com/watch?v=Vog9M5zMwPQ&feature=youtu.be

NIKOLA:  https://www.youtube.com/watch?v=8XMPbJtTVoo
                https://www.youtube.com/watch?v=n7udQ3EVZ0E

5. Zbog čega klaberi nikako ne treba da propuste ovaj dogadjaj?

ILIJA: Jako često nailazimo na statuse ili komentare na socijalnim mrežama u kojima se publika žali na ponavljanje stranih di džejeva. Osim toga što su jako kvalitetni Enrico i Ramiro će premijerno vrteti u Beogradu. Tako da, vidimo se u petak da se dobro provedemo! 😀

NIKOLA: Prvenstveno zbog ova dva jaka imena Drumcode etikete koja po prvi put nastupaju u Beogradu.

Avatar photo

Autor: Igor