6000 posetilaca otvorilo Kalemegdan Summer Festival

 

Vrhunska domaća tehno ekipa oduševila publiku ,prvog dana Kalemegdan Summer Festivala, uz podršku Heinikena, a večeras, drugog dana Happy Life festivala krće velika euforija pred nastup Sharama i Jeremy Olandera!

Muzički program otvorio je talentovani sastav The Suburbans, nakon čega je usledio nastum Vida Marjanovića koji nam se predstavio njegovim novim projektom Estray.  

Kao i uvek sjajni Marko Milosaljević svojim vrhunskim setom napravio je odličnu atmosveru  i doveo publiku do potpunog tehno ‘ludila’ , da bi u istom ritmu Speedy nastavio da očarava publiku svojim sjajnim bitovima.

Do ranih jutarnjih časova, posetioci festivala uživali su uz nesvakidašnji nastup DJ Tkna.

Iz organizacije kažu da su prezadovoljni odzivom publike i da pozivaju sve ljubitelje dobre muzike da dodju i večeras, drugog dana festivala, na veliki spektakl gde će nam se predstaviti čuvena zvezda Sharam iz legendarnog sastava Deep Dish i po prvi put u beogradu  zvezda elekronske muzike  Jeremy olander.

Ulaznice za večerašnji dogadjaj su u prodaji po ceni od 1100 dinara, na blagajnama Eventima kao i na samom ulazu na Beogradskoj tvrdjavi.

 

Avatar photo

Autor: Igor