84Bit duo remiksovao traku ‘The Sun’ Michael Graya!

 84Bit duo remiksovao traku ‘The Sun’ Michael Graya!

Producentski i DJ House duo 84Bit koji čine Miloš Rakonjac iz Herceg Novog i Nikola Jovićević iz Nikšića, uradili su još jedan remix za britansku zvezdu i jednog od najvećih ambasadora House & Soulful muzike na svetu – Michael Gray-a, tvorca planetarnog hita ‘ The Weekend’ i člana legendarnog House dua Full Intention. Taman kada smo pomislili da su momci iz 84Bit dua napravili kratak predah nakon izuzetno uspešne godine, stigla nam je vest o novom sjajnom projektu koji naše momke dodatno afirmiše na svetskoj muzičkoj sceni.

“Prošlogodišnji remix za Michaela prošao je sjajno i zauzeo je #1 poziciju na Top 10 Soulful House Traxsource listi, a verujemo da će i remix za ‘The Sun’ naići na pozitvnu reakciju publike širom planete… Jako nam se dopao original, posebno vokal koji je izuzetno izražen i zapravo ‘nosi’ čitavu pesmu. Jednostavno nismo mogli da odolimo da ne uradimo remix za ovaj masterpiece”, kazali su momci iz 84Bit-a. Inače, iako je za muzičku industriju na globalnom nivou godina iza nas bila vrlo teška, statistički ona je za Nikolu i Miloša bila najbolja do sada – imali su preko 25 izdanja i zauzeli su visoko 30-to mesto na prestižnoj Traxsource Top 100 House Artist listi! Pomenućemo da je svetska zvezda Mark Knight bio 31. na toj listi, onda je jasno koliki je to uspeh za ove momke.

Radujemo se normalizaciji situacije i popuštanju ‘mera’, slobodi ljudi, zagrljajima, žurkama i prelepim letnjim noćima koje su pred nama”, poručuju Miloš i Nikola. Remix za ‘The Sun’ je momentalno dostupan kao pre-order na Traxsourceu, a oficijalno će biti dostupan od 2. jula.

https://www.traxsource.com/track/8928121/the-sun-84bit-remix

84Bit duo će ovog leta imati rezidenturu na ‘Key West – Nikki Beach’, prelepoj plaži luksuznog kompleksa ‘Dukley Gardens’ u Budvi i možete ih čuti live svakog dana od 16h do 19h. 

Izvor: Herceg Novi Cool

Avatar photo

Autor: Igor