84bit uradio novi remiks za David Penna!

 84bit uradio novi remiks za David Penna!

Producentski i DJ House duo 84Bit koji čine Miloš Rakonjac iz Herceg Novog i Nikola Jovićević iz Nikšića, nastavlja da ređa uspehe na svetskoj sceni elektronske muzike i u 2021 godini! Nikola i Miloš uradili su remix za David Penna – trenutno jednu od najvećih svetskih zvezda House muzike.

David je na sceni tri decenije, a poslednjih godina zasluženo uživa u vrhuncu svoje karijere, te je proglašen za #1 House izvođača svih vremena po Beatstatsu, a u više navrata u godinama iza nas proglašavan je za #1 Traxsource House izvođača.

“David nam je velika inspiracija. Njegove trake puštali smo na našim počecima i njegova muzika je uvek bila tu kroz sve ove godine našeg rada. Produkcija mu je izuzetna, puna je old school vajba, a u sebi nosi taj ‘moderan sound’… Definitivno je jedan od najboljih ikada u ovome što radimo, pa je samim tim bukvalno sve vezano za ovaj projekat bilo preljepo”, kažu 84Bit za Herceg Novi Cool.

Naši momci su već imali priliku da sarađuju sa svetskim zvjezdama, a letos je izašao njihov novi remix za britanskog velikana elektronske muzike Michael Graya. Remix za David Penna već je podržan od strane ozbiljnih imena poput ATFC, Miguel Migs, Husky, Black Legend, Graeme Park, CASSIM i mnogih drugih, a trenutno je dostupan kao pre-order na Beatportu i Traxsourceu.

Remix možete pronaći i na Youtube-u, a poslušajte i jednočasovni ‘guest DJ mix’ naših momaka u David Pennovoj emisiji – Urbana Radio Show.

Avatar photo

Autor: Igor