Adam Beyer sprema veliki Drumcode Showcase u Belfastu

 

Ovaj švedski DJ i producent nastupiće na Custom House Square-u 26. augusta u sklopu showcase žurke i saradnje između njegove etikete Drumcode i promotera iz Belfasta pod nazivom Shine. Tog dana će se Beyer-u pridružiti i belgijski zvezda Amelie Lens, Enrico Sangiuliano, kao i rezident Shine-a Schmutz.

Drumcode je imao showcase zajedno sa Shine-om i prošle godine, kada su na dogadjaju nastupali Alan Fitzpatrick, Ilario Alicante, Marco Faraone, Reset Robot, Phil Kieran, Psycatron i drugi.

Drumcode je takodje za ovu godinu najavio svoj debi festival, jednodnevnu žurku koja će se održati u jednom industrijskom delu Amsterdama pod nazivom NDSM.

Beyer-u će ovo leto biti jako zauzeto jer će puštati b2b set sa Carl Cox-om na Junction 2 festivalu, a puštaće i na festivalima kao što su Parklife, Awakenings, EXIT Festival, Caprices, Ultra Resistance i mnogi drugi.

Drugi highlight dogadjaji ove godine u Belfastu jeste AVA festival, koji će se održati u nekadašnjem B&Q skladištu, i open-air žurka na kojoj će zajedno nastupati John Digweed i Sasha.

Karte po ceni od £30 su dostupne na Ticketmaster-u, a prodaja počinje  2. marta u 09:00h.

Poslušajte Beyer-ov set iz Printworks-a, i cover mix sa njegovom lepšom polovinom Idom Engberg iz 2015. godine.

Izvor: Mixmag

Avatar photo

Autor: Igor