ADE Lab: Doživite, upoznajte i učite u novom kreativnom srcu elektronske muzike!

 ADE Lab: Doživite, upoznajte i učite u novom kreativnom srcu elektronske muzike!

Pored osnovne ADE Pro ponude za iskusne profesionalce u industriji, ljubitelji prethodnih događaja ADE Sound Lab i ADE univerziteta mogu da se raduju potpuno novom izdanju koje će poželeti dobrodošlicu svima koji imaju malu ili veliku radoznalost za elektronski zvuk, kulturu i njene vibracije.

ADE Lab želi dobrodošlicu budućim profesionalcima, producentima, kreatorima i svima koji su znatiželjni o tome šta se dešava iza elektronske muzike da se okupe na eksperimentalnom terenu Nesa u centru grada Amsterdama da iskuse, upoznaju, igraju i pre svega uče. Premošćujući jaz između fizičkog i nematerijalnog, ADE Lab nudi višednevni program aktivnosti i iskustava usmerenih na deljenje naše strasti prema elektronskom zvuku i čitavom spektru kreativnih disciplina koje pokriva.

Doživite raznovrstan spektar elektronskih zvukova, otkrijte nove žanrove i steknite znanje o njegovim korenima, istražite skrivene kutke i niše, nabavite najnoviju opremu koju je teško pronaći, upoznajte entuzijaste istomišljenika i zajedno stvarajte nova remek-dela ili jednostavno uronite u muziku i njene vibracije.

Okružen nastupima uživo, muzičkim studijima koji su otvoreni za stvaranje, majstorskim časovima, audiovizuelnim umetničkim delima i još mnogo toga, ADE Lab je otvoren za sve, od ambicioznih superzvezda, budućih profesionalaca, kreatora svih vrsta i svakoga ko je radoznao o elektronskoj muzici.

O ADE Lab-u

Nakon uspeha i ADE Sound Lab-a i ADE Univerziteta, novi višednevni ADE Lab program spaja najbolje od svakog od njih kako bi pružio nadolazećim profesionalcima, producentima, kreatorima i svima koji su znatiželjni o tome šta se dešava iza elektronske muzike, za razvoj talenata, deljenje znanja i duh zajednice.

Prethodni programi su ugostili Antal, Colin Benders, KSHMR, Lena Willikens, Marco Faraone, Nina Kraviz i Xosar, između mnogih drugih. Posetioci ADE Lab-a mogu da očekuju vraćanje poznatih elemenata, kao što su sesije jedan na jedan, šansa da pokažu svoje demonstracije, dobiju povratne informacije i učestvuju u takmičenjima, učestvuju u interaktivnim radionicama, dobiju u ruke širok spektar hardvera i softvera, plus dosta iznenađenja će biti objavljeno uskoro.

ADE Lab traje od srede, 19. oktobra do subote, 22. oktobra 2022. Ulaznice će biti puštene u prodaju za nekoliko nedelja, a prethodna registracija za program je sada otvorena. Prijavite se ispod da biste ostali u toku i bili među prvima koji će obezbediti svoju kartu.

Link za prijavu
Izvor: Amsterdam Dance Event

Avatar photo

Autor: Igor