Adrenaline Rush – LET’S GET FU*KING CRAZY @ Open

Let’s get fu*king crazy this friday! Očekuje vas najvreliji provod do sada i pravi letnji festivalski doživljaj pod otvorenim nebom! 

Specijalni gosti ovog petka su:
Cavin Viviano & Rosske
Cavin Viviano ( Serbia Wonderland Festival Resident DJ)
Rosske (Vulver Records)
Belgrade Euphoria DJ Trio – Divolly & Markward, Blanc!

Klub Open je najnoviji klub u Beogradu, a ono što ga karakteriše i čini ga najboljim za letnji provod je to što je potpuno OTVOREN! Enterijer je dizajniran kao urbana mešavina ‘Brooklyn’ i modernog stila. Klub OPEN se nalazi na ISTOJ adresi kao klub Parlament ( Ruska 1 ) ALI na potpuno drugoj, skroz otvorenoj lokaciji u neposrednoj blizini samog Parlamenta.

Belgrade Euphoria je organizacija koja vam donosi žurke koje mogu da se porede sa doživljajem u najboljim svetskim klubovima, i promoviše ljubav prema dobrom provodu i elektronskoj muzici. Svaka žurka poseduje određenu tematiku i svaki put ćemo vas ostaviti bez daha maštovitim rekvizitima i brojnim iznenađenjima!

Muzika koju ćete slušati je najpopularnija na Tomorrowlandu, Ultra Music festivalu, kao i u najboljim klubovima širom Evrope, kao i najvećim party ostrvima poput Ibize, Arube, Mykonosa i ostalih.

PROMOTION: *SOON*
DRESS CODE: WILD & CRAZY!
RESERVATIONS: 064 9711 663

Rezervacije su BESPLATNE ali OBAVEZNE.
Vidimo se u Openu!

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor