Aly & Fila u Maximusu: Začarana zemlja trance-a

 

Proteklog utorka u diskoteci Maximus đuskali smo uz najprefinjenije tonove trance muzike. Za DJ pultom našao se trance mag iz duhovne zemlje Egipta – Aly & Fila. Diskoteka Maximus na jednu noć postala je mistična, začarana zemlja trance – a. Pod dirigentskom palicom  Fadi – ja posetioci Maximusa svih generacija đuskali su ujedinjeni jedinstvenom muzikom trance velikana.

Čovek koji je nastupao u najvećim i najprestižnijim klubovima i festivalima u svetu, poput belgijskog Tomorrowlanda kaže da je osjećaj za DJ pultom ispred vesele publike neprocjenjiv i da je upravo zadovoljna masa ono što ih inpiriše sve ove godine.

Fadi je svojim dvočasovnim setom uspio zadovoljiti muzičke prohteve publike u Maximusu. Posetioci svih generacija uživali su u svim pravcima trance muzike zvezde večeri, a imali su priliku premijerno da čuju i trake iz njegovog novog  stvaralaštva. Čak i oni koji nisu ljubitelji elektronskog zvuka, uživali su u vanvremenskoj “We control the sunlight”.

Domaću podršku za začarani trance party pružili su, sada već svima dobro poznati tandem DJ Stamm i DJ Krivi, te sa svojim introm i outrom zapalili masu i navikli publiku na kvalitetan trance zvuk.

Ovo je bilo još jedno muzičko zakucavanje u Maximusu. Ne propustite najbolje žurke na crnogorskom primorju uz najveće DJ – eve i producente sveta.

Avatar photo

Autor: Igor