Ambivalent na React 2!

 

Spektakl koji će se pod svodovima beogradske “Tehno katedrale” odigrati 7. Oktobra u režiji Music Reactions organizacije danas je dobio svoj finalni “oblik”. Nakon I Hate Models-a iz Francuske i Clare Cuve iz Nemačke dobijamo još jednog internacionalnog gosta, ovoga puta iz Amerike.

Drugi hedlajner REACT 2 događaja je američki DJ/producent koji živi i radi u Berlinu – Ambivalent.  Njegovo pravo ime je Kevin McHugh i jedan je od tek dva producenata čija su se izdanja našla na četiri možda i najveća tehno lejbla današnjice, a koje vode Sven Vath (COCOON), Josh Wink (OVUM), Richie Hawtin (MINUS) i Michael Mayer (KOMPAKT).  Izdavao je još i za MOBILEE, a on sam je vlasnik dva lejbla – DELFT i VALENCE.  U poslednjih 9 godina uspeo je da se dokaže kao pouzdan i kredibilan “glas” na andergraund podijumima širom sveta. Njegovi DJ setovi u kojima se može čuti tehno u rasponu od modernog, minimalnog, hipnotičkog zvuka pa do traka detroitske stare škole odveli su ga na renomirane festivale i u klubove širom sveta poput: Berghain-a, Concrete-a, Output-a, Detroit Movement-a, Village Underground-a, BPM Festival-a, Amsterdam Open Air-a i mnogih drugih.

Ambivalent (VALENCE) je ime koje zatvara respektabilan lajnap i zajedno sa I Hate Models-om, Clarom Cuve i RAR-om daje obećanje publici da će večeri 7. Oktobra sigurno imati priliku da čuje i doživi nešto novo.

Avatar photo

Autor: Igor