AMELIE LENS: NISAM MANEKENKA. PONAVLJAM – NISAM MANEKENKA!

AMELIE LENS: NISAM MANEKENKA. PONAVLJAM – NISAM MANEKENKA!

Često je odbijala revije raditi petkom da bi mogla izaći u klub na rejv!

“Manekenka Amelie Lens je najbolji DJ u Belgiji”, bila je jedna od prvih stvari koje su međunarodni ljubitelji elektronske muzike mogli pročitati o slavnoj muzičarki na počecima njene karijere. Techno dama o svojoj je prošlosti modelinga detaljnije govorila u intervjuu za belgijski magazin De Morgen.

Sve je počelo kad je Amelie bila 16-godišnjakinja s ne previše interesa za školu i kada joj je pristupio skaut za manekenke. Iako se njeno ime može pronaći uz popularne manekenke kao što su Cara Delevingne i ostale na Vogue-ovoj listi najvećih nada modelinga iz 2010. godine, ali njena ambicija naprosto nije pripadala tom svetu. Njezina je agencija dobro znala kako Amelie više voli muziku.

“Često sam odbijala raditi revije petkom jer bi negde nastupao neki DJ kojeg sam želela poslušati. Preferirala sam klub, ne modnu pistu. I oni su to znali i razumeli. Na kraju, i našli su me u Douru (klub Antwerpenu, op.a.)”, objasnila je, “Nisam manekenka. Ponavljam – nisam manekenka!”, dodala je. Deset godina je radila posao za koji je znala da joj ne predstavlja budućnost, a u međuvremenu se usavršavala za karijeru svojih snova. Ispalo je odlično.

Avatar photo

Autor: Igor