AMERIČKA DJ ZVEZDA SETH TROXLER VEĆ UŽIVA U ZAGREBU! DANAS POČINJE #WELOVESOUND OPEN AIR NA JARUNU!

 

Sve je spremno za #WELOVESOUND OPEN AIR koji počinje danas u 16 sati. Američka DJ zvezda Seth Troxler došao je dan ranije u Zagreb. Uz nezaoblizano razgledavanje zagrebačkih znamenitosti Seth je isprobao i hrvatske delicije iz Jadrana sa kojima se oduševio.

On će na glavnoj bini Velikog jezera Jarun nastupiti u 2 sata iza ponoći, a pre njega će nastupiti hrvatski DJ Andreja Ljekaj, vlasnik poznate svetske etikete Visionquest – Shaun Reeves, jedna od najboljih DJ-ica sveta, Sonja Moonear te predstavnik francuske house scene – Dyed Soundorom. Od 5:30h 2. juna, na after partyju u klubu Aquarius nastupiće resident poznatog kluba na Ibizi DC10 – DJ Luca Cazal.

Najdraži zagrebački boutique festival danas će oduševiti uređenjem same lokacije. Lokacija je smeštena između jarunskih stabala, ukrašena je brojnim rasvetnim telima i svetlećim efektima te je posebna pažnja posvećena kvalitetu zvuka što osigurava vrhunski muzički doživljaj za posetioce.

Ulaznice za festival mogu se kupiti u sastavu Entrio.hr i ticketshop.hr te na TISAK MEDIA prodajnim mestima, a online putem službene web stranice festivala https://we-love-sound.com/tickets/.

Partneri festivala su Red Bull, Jana, Coca Cola, Jack Daniels, Arena Centar, medijski partner 24 sata. Preferirano sredstvo plaćanja na festivalu su Mastercard® i Maestro kartice® pa posetioci pri plaćanju ovim karticama na festivalu ostvaruju 10% popusta na svim šankovima. Takođe, posetioci pri kupovini ulaznica za #WELOVESOUND festival od 16 do 19h na dan eventa, ostvaruju 50% popusta na cijenu ulaznice plaćenu Mastercard i Maestro karticama.

#WELOVESOUND pobrinio se i u slučaju kiše osigurao 1000m2 plesnog podijuma, a čak je 800m2 nadkriveno, sve kako bi posetioci neometano mogli uživati u čarima plesa.

Avatar photo

Autor: Igor