AMERIČKA HOUSE DIVA HONEY DIJON NASTUPA NA TERASI DUBROVAČKOG REVELINA!

 AMERIČKA HOUSE DIVA HONEY DIJON NASTUPA NA  TERASI DUBROVAČKOG REVELINA!

Vodeći hrvatski organizatori muzičkih party događaja BSH Events, na veliko veselje hrvatske publike, predstavlja nastup američke house dive Honey Dijon na terasi dubrovačke tvrđave Revelin u sredu, 11. avgusta od 18 sati.

Ovaj jedinstveni muzički spektakl s kojeg pogled puca na dubrovačke zidine i luku održava se uz poštovanje svih epidemioloških preporuka. Svi posetitelji moraju imati EU Digital Covid certifikat ili negativan test. Očekuje se posebna i jedinstvena atmosfera.

Honey Dijon popularna je američka muzičko – scenska umetnica. Rođena je i odrasla u Chicagu u porodici koja živi i bavi se muzikom stoga ne čudi kako je njen životni odabir upravo umetničko stvaranje. Uspešno koketira sa mnoštvom muzičkih žanrova iako je njena baza svet elektronske muzičke scene. Poznata po suptilnim veštinama miksovanja, njeni gotovo senzualni prelazi između housea i techna donose toplu, hipnotičku vibraciju unutar setova. Njena zaljubljenost u modu i istančan ukus za umetnost idealno se nadopunjuje s njenom kreativnošću pa tako često stvara modne i muzičke čarolije. Čest je gost Panorama Bara u Berlinu, Sub Cluba u Glasgowu, Bloka u Tel Avivu, Outputa u NYC-u, Space-a na Ibizi i naravno Smart Bar-a u Chicagu. Njen set na popularnom Boiler roomu ima više od osam miliona pregleda.

Nastup ove house dive zasigurno će razveseliti i brojne američke turiste koji se nalaze u Gradu kao i brojnu hrvatsku publiku. Slike sa partija na tvrđavi Revelin još će jednom obići svet te istaknuti ovu lokaciju kao jednu od najljepših na svetu. Ovakav događaj sigurno se ne propušta. Uz Honey će nastupiti i domaći DJ-evi Pablo Panda, Alldo Morro i Dancelectric.

BSH Events vodećI su organizatori posebnih muzičkih događaja i Festivala kao što su BSH Medvedgrad, Zadar Sunset festival ili ipak BSH Island festival.

Ulaznce za nastup Honey Dijon mogu se kupiti preko Entrio.hr ili preko web-a www.clubrevelin.com.

Avatar photo

Autor: Igor