Amsterdam Dance Event 2017 menja lokaciju

 

Nakon 16 godina boravka u konvencijskom centru Felix Meritis, ADE kreće u novu privremenu avanturu.

Tako se ovogodišnje 22. izdanje od 18. do 22. oktobra odvija na 4 mesta što se tiče konferencijskog programa: Tolhuistuin, Brakke Grond i Melkweg, dok će DeLaMar Theater biti u centru paznje. Teatar DeLaMar će tako postati centralno mesto okupljanja brojnih muzickih profesionalaca iz sveta, ali samo dok se Felix Meritis potpuno ne renovira i vrati u funkciju.

 

“ADE je rasprodat poslednjih 7 godina, a svaki put broji sve više delegata i posetioca iz različitih zemalja. Poseban interes sve više imaju posetioci iz Južne Koreje, Kine, kompletne Afrike, Indije i južne Amerike, a renoviranje Felix Meritisa pomoći će nam da isprobamo drugačije lokacije. Uzbuđeni smo i optimistični oko novog konferencijskog centra sa njegovim mogućnostima, te vjerujemo da će delegatima ovo mesto biti inspirativno za sklapanje novih poslova i poznanstava, ističe organizator Richard Zijma.

 

ADE je takođe predstavio i novi sistem prodaje ulaznica koji nudi posetiocima da odaberu žele li tokom petodnevnog programa prisustvovati noćnim ili dnevnim aktivnostima, ili pak oboje (poslovni i zabavni deo programa).

 

 

Izvor: Klubska Scena

Avatar photo

Autor: Igor