Amsterdam Dance Event – Datumi 2016 izdanja!

 

Amsterdam Dance Event (ADE), vodeći svetski događaj za elektronsku muziku, održaće se ove godine od 19. do 23. oktobra. Organizatori očekuju oko 375.000 domaćih i međunarodnih posetilaca za 21. Izdanje.

Tokom poslednjih 20 godina ADE, postao je vodeća platforma za međunarodnu dens scenu. To je najbolje mesto gde se identifikuju najnovije poslovne prakse i najsvežiji muzički trendovi, počevši od novog talenta do najnovijeg rada pionira i zvezda elektronske muzike. ADE je najveći festival i konferencija za elektronsku muziku na svetu. Ovaj događaj nastavlja da raste i da se razvija svake godine. Na prošlogodišnjem jubilarnom izdanju je bilo cak 2289 umetnika na 100 mesta i mnogo govornika koji su učestvovali u devet različitih konferencijskih razgovora. Programi vezani za film, umetnost, i audiovizuelni program je takođe širi svake godine, a organizatori su posvećeni rastu za danske i noćne aktivnosti ponovo u 2016. “ADE se razvila u platformu u kojoj se spaja svaki aspekt globalnog fenomena koji je kultura dens muzike. To je fantastično videti da je Amsterdam postao globalna destinacija za ljubitelje muzike i pripadnike muzičke industrije,” kaže ADE direktor Ričard Zijlma.

Amsterdam Dance Event održati ce se od 19. do 23. oktobra 2016. Za više informacija o ADE posetite: vvv.a-d-e.nl

Amsterdam Dance Event je organizovan od strane Amsterdam Dance Event Foundation, inicijative Buma. ADE zvanični partner: KPN“Tamo gde se spaja svaki deo kulture globalne dens muzike”

 

Avatar photo

Autor: Igor