ANDREW MELLER KONAČNO LANSIRAO “REWLER Records”

 ANDREW MELLER KONAČNO LANSIRAO “REWLER Records”

Dugo najavljivano lansiranje lejbla izvođaća Andrew Mellera konačno se desilo. 

Izdavačka kuća “REWLER Records” za svoje prvo izdanje ima EP koji se sastoji od dve trake “Dirty Minds” i “Modern Love” čiji je potpisnik sam Andrew Meller, a uz njih i “Modern Love “ remix UK dua Murphy’s Law. Traka “Dirty Minds” se prošlog leta već izdvojila kao favorit jer je mamila vriskove lokalnih i regionalnih klabera. Ideja za sopstvenom izdavačkom kućom proizašla je iz logičnog sleda 15 godina produkcije koju Andrew Meller ima iza sebe, a pored toga i nebrojan broj neizdatih traka. Kao prva ideja je da baš sve te kvalitetne trake njegove produkcije konačno nadju dom (label) ali i da dosadašnje i neke buduće kolaboracije takođe dobiju Rewler pečat. Po inicijalnom planu, izdanja su zakazana za svaki mesec tako da DJevi i klaberi mogu u budućnosti da očekuju dosta sveže muzike.

Kao launche party prvog, REWLER, lejbla Andrew Meller zakazana je i žurka u subotu 05.02. u klubu Gadost.

Veliki zaljubljenik hausa i tehna, Andrew Meller je oslonac domaće elektronske scene već više od jedne decenije. Nakon kontinuiranih potvrda svog muzičkog kvaliteta, konstantnim prisustvom na visokim pozicijama top lista i plejlista širom sveta, sada otkriva svoj potpuno novi projekat, izdavačku kuću – REWLER Records.

Pokrećući stvari ogromnom energijom, Meller za svoj prvi EP na REWLER Records bira dve jedinsteven trake. Pored toga, u ovo izdanje uključuje kreativne talente u usponu, britanski dua Murphy’s Lav, koji B stranu I kraj izdanja zaključuju svojim remixom trake Modern Love. 

Prva i naslovna pesma – Dirty Minds – prikazuje individualnost na koju Andrew stavlja akcenat sve vreme. Od snažnog klizajućeg bubnja i zveckanja  perkova, pa do zamašnih i oštrih bas nota i zavodljivih vokala, hipnotišuća energija stvara zavisnost koja stopostotnoa ruši klupske i festivalske podijume.

Druga traka ‘Moderna ljubav’sa još više pojačanim groove-om u mixu, odjekuje delićima elektro i sint-popa. Ova traka progresivno gradi magnetnu energiju koja nezasitno raste od početka do kraja.

UK Duo Murphy’s Lav zatvara izdanje svojim remiksom pesme „Modern Love“. Zadatak nije bio nimalo lak, ali su braća iz Lestera uradili s impresivan posao sa remixom koji drži pažnju odličnom melodijom I jakim gruvom. 

REWLER Records: Facebook | Instagram | SoundCloud | Web

Avatar photo

Autor: Igor