Andy Word “Soul Central”: Mag klupskih himni i underground šmeka u petak na “Terassi”

Andy Ward (Endi Vord), polovina poznatog DJ dua Soul Central, poznatih po remiksu čuvene trake legendanog Derrick May-a “Strings of life”,  gostuje u petak (19.07) u beogradskom klubu “Terassa“ na Kalemegdanu.

Word je jedan od retkih DJ-eva koji je uspeo da pomiri ukuse i one i fensi  i one malo opuštenije publike, pošto u svom opusu ima niz klubskih himni,  ali i underground melodija.  Iako ima i veoma uspešnu solo karijeru, najpoznatiji je kao deo dvojca “Soul Central”, koji čini zajedno sa svojim kolegom i dugogodišnjem prijateljem Timmi Vegas-om. Soul central je napravio veliki proboj 2005. godine kad su sa remiksom trake “Strings of life“, koja u originalu pripada DJ legendi iz Detroita, Derrick May-u, naprvili pravi ršum na top listama širom sveta. Andy, koji inače organizovao i čuvene Sunday morning partije početkom devedesetih, svojevremeno je od Mixmaga proglašen za jednog od najtalentovanijih mladih umetnika, a taj epitet je kasnijom karijerom u potpunosti i opravdao.

Kao član poštovane agencije “Soul Heaven” puštao je sa najkvalitetnijim svetskim DJ-evima i  obišao sve značajnije svetske klubove, uključujući naravno, s obzirom da je Britanac, i nezaobilazni “The ministry of sound“ u Londonu. Rad sa Vegas-om u Soul central-u omogućio mu je samo da se još bolje pozicionira kao veoma cenjen izvođač i producent, sa nekoliko svetskih tura iza sebe, što samo znači da se i u petak na Kalemegdanu očekuje više nego dobra žurka.
Ulaz u klub u petak je slobodan. Rezervacije su na 060 666 06 42.

Avatar photo

Autor: Igor