★★★ Antonio Valente (Italy) ///// TKNO (tauten) ★★★

SUBOTA ★ 22. JUL ★ 18h – 06h ★ Bazen KOŠUTNJAK

Ovog puta imamo goste iz inostranstva, tačnije Italije.
Direktno iz Firence nam stize veliko ime italijanske DJ scene, neko koga do sada niste imali priliku da čujete na ovim prostorima, njegov zvuk odlikuju oštri bas kikovi i tvrd techno zvuk, a pseudonim mu je ANTONIO VALENTE.

Da sve bude još zanimljivije iz Tauten ekipe nam pristiže svima nama poznat TKNO.

Podršku će mu pružiti: CeZ ( Underground Connection ), I Garage Reunion residenti : MirMir, Tzanema, Imhotep, Kovinac

Sama lokacija se nalazi na 1.8 km od Hale Jezero i 1.4 km od Fiatovog kružnog toka. Pristupačan je teren za dolazak kolima i obezbeđen je veliki parking.

Organizacija Garage Reunion je pre svega skup prijatelja, koji se međusobno poštuju, vole i vrhunski zezaju. Sve je počelo iz te naše famozne gajbe. Okupljali smo se svake nedelje, slušajući muziku koja nam je prijala, smišljali razne kreativne načine da sami sebe zabavimo.

Stalno smo tražili nove lokacije, sve dok nismo naišli na napušteni Hotel Košutnjak, koji je u svom kompleksu imao i bazen. Odmah smo dobili viziju da tu možemo dosta toga da napravimo i odmah krenuli u radnu akciju. Prostor je bio zapušten, zarasao u korov, ogromnu travu i svim snagama smo uspeli da ga preuredimo i tu napravimo prvu žurku u samom bazenu. Sada je Košutnjak zaštitni znak našeg brenda, mesto gde se stalno okupljamo i pravimo žurke za pamćenje, pred 2000 ljudi.

Cilj nam je da do sledeće godine napravimo “Košutnjak Fest”, koji će imati potpuni program od 3 bine i docrtamo Kragujevac na mapu tehno scene.

Antonio Valente – https://www.facebook.com/AntonioValenteofficial/

Link za event – https://www.facebook.com/events/1935326583405320/

 

Link za AfterMovie sa prethodnog događaja na Košutnjaku – 19. Maj

Avatar photo

Autor: Igor